Få Orden På økonomien Din Ved å Følge Disse Tipsene

Hvis du er en av de millioner levende lønnsslipp til lønnsslipp, er det absolutt nødvendig å ta kontroll over din personlige økonomi. Dette kan bety å lære å leve på en helt annen måte enn du er vant til. Følg rådene nedenfor for å ta kontroll over din personlige økonomi og lette overgangen til endringene du må gjøre.

Det er viktig å vite hvem, hvor, hva, når og hvordan, om hvert byrå som rapporterer om kreditthistorikken din. Hvis du ikke følger opp hver reporter på kredittfilen din, kan du legge igjen en feilaktig kontoreferanse på historikken din, som lett kan tas vare på med en telefonsamtale.

Hvis du kan kutte minst ett punkt, refinansiere ditt nåværende boliglån. Refinansieringskostnadene er betydelige, men det vil være verdt det hvis du kan senke renten med minst en prosent. Refinansiering av boliglånet ditt vil redusere den samlede renten du betaler på boliglånet ditt.

Det kan være mulig at kreditt score mens du prøver å reparere kreditt. Dette bør være midlertidig, og er ikke et tegn på at alt du har gjort er galt. Kreditt score vil øke etter hvert som tiden går hvis du fortsetter å legge til kvalitet informasjon.

Betal alle regningene dine i tide for å unngå sene avgifter. Disse avgiftene legger opp og begynner å ta sitt eget liv. Hvis du lever lønnsslipp til lønnsslipp, kan en sen avgift kaste alt av. Unngå dem som pesten ved å gjøre betale regninger i tide en forpliktelse.

Arkiver viktige økonomiske dokumenter der du kan finne dem raskt når det er nødvendig. Dette inkluderer låne- og boliglånsdokumenter, selvangivelser, forsikringspoliser og bankkontoutdrag. Det er stressende nok å plutselig trenge et av disse dokumentene uten den ekstra angsten for ikke å vite hvor du finner det. For å være ekstra trygg, oppbevar kopier av viktige papirer et annet sted, for eksempel en bankboks.

Bedrifter som ber deg om å opprette en ny kredittfil, svindler deg. Å opprette en ny kredittfil er ulovlig, anses å være kredittsvindel, og du kan bli holdt ansvarlig for å gjøre noe ulovlig. For å være på den sikre siden, vet du hva du går inn i og sørger for å dobbeltsjekke alt som selskapet du jobber med sier.

Å holde seg så ansvarlig som mulig, er et sentralt trekk ved å opprettholde en solid bankkonto. Når du har en sjekkonto, må du sørge for at du aldri tar mer enn du har. Dette kan føre til overtrekksgebyrer, som kan legge opp over tid og ha innvirkning på den totale saldoen din.

Et stort dødt tre som du vil kutte ned, kan bli omgjort til ekstra hundre eller flere dollar, avhengig av størrelsen på treet du kutter ned. Å gjøre treet til brannved, som deretter kan selges til en individuell pris eller en buntpris, vil gi inntekter til din personlige økonomi.

Du vil begynne å føle en følelse av oppfyllelse når du tar kontroll over din personlige økonomi. Rådene ovenfor vil hjelpe deg med å nå dine mål. Du kan komme deg gjennom de verste økonomiske tider med litt råd, og å holde deg til planen din vil sikre suksess i fremtiden.