Tips Om Hvordan Du Administrerer Din Personlige Økonomi

Personlig økonomi er vanskelig å ta hensyn til hvis du tror at å spare noen av pengene dine kommer til å frata deg noe du virkelig vil ha. I motsetning til andre personlige økonomitips, er følgende smertefrie måter å spare litt mer av pengene dine uten å føle at du må frata deg selv for å spare.

Et handelssystem med stor sannsynlighet for vellykkede handler garanterer ikke fortjeneste hvis systemet ikke har en omfattende tilnærming til å kutte tapende handler eller lukke lønnsomme handler, på de riktige stedene. Hvis for eksempel 4 av 5 handler ser et overskudd på 10 dollar, vil det bare ta en tapende handel på 50 dollar å tape penger. Det motsatte er også sant, hvis 1 av 5 handler er lønnsomme til 50 dollar, kan du fortsatt vurdere dette systemet vellykket, hvis dine 4 tapende handler bare er 10 dollar hver.

Du bør aldri risikere mer penger på en handel enn du trygt har råd til å tape. Dette betyr at hvis du taper penger, bør det ikke ha potensial til å ødelegge deg økonomisk. Du må sørge for å beskytte enhver egenkapital du måtte ha.

For å etablere en god kreditthistorikk eller reparere en dårlig, vil du holde kredittkortsaldoene lave. Du bør aldri la saldoen komme i nærheten av din maksimale kredittlinje. Å ha rimelige saldoer som du betaler regelmessig er et tegn på en ansvarlig kredittbruker som kan stole på gjeld.

Når det gjelder innlevering av inntektsskatt, bør du vurdere å spesifisere fradragene dine. For å spesifisere er det mer papirarbeid, vedlikehold og organisering å beholde, og fyll ut papirene som trengs for spesisering. Å gjøre papirarbeidet som trengs for spesking er verdt det hvis standardfradraget ditt er lavere enn det spesifiserte fradraget ditt.

Bruk aldri kredittkort for forskudd. Renten på et forskudd kan nesten doble renten på et kjøp. Renten på forskudd beregnes også fra det øyeblikket du tar ut kontantene, så du vil fortsatt bli belastet noen renter selv om du betaler ned kredittkortet ditt i sin helhet i slutten av måneden.

Beskytt kredittpoengene dine. Få en gratis kredittrapport fra hvert byrå årlig og se etter uventede eller uriktige oppføringer. Du kan fange en identitetstyv tidlig, eller finne ut at en konto har blitt feilrapportert. Finn ut hvordan kredittbruken din påvirker kredittpoengene dine, og bruk kredittrapporten til å planlegge hvordan du kan forbedre profilen din.

Prøv å avstå fra å holde mye penger på sjekkontoen din. Vanligvis trenger du ikke å ha mer enn tusen dollar for å betale regninger og utgifter. I stedet kan du investere pengene dine slik at du kan bygge på pengene du allerede har på kontoen din.

Ovennevnte tips illustrerer mange små måter vi hver kan spare penger uten å få oss til å føle at vi er fratatt. Mange ganger holder folk seg ikke til ting som får dem til å føle seg fratatt, så disse tipsene skal hjelpe enkeltpersoner med å spare på lang sikt i stedet for bare å spare penger i kriseøyeblikk.